Verzija laka za čitanje

Forum pružalaca usluga za osobe sa invaliditetom

Forum pružalaca usluga za osobe sa invaliditetom 24. 04. 2015.

Narodna banka Srbije, Nemanjina 17, ulaz iz Svetozara Markovića ulice

Centar za orijentaciju društva – COD zajedno sa Republičkim zavodom za socijalnu zaštitu Republike Srbije i u saradnji sa članicama Evropske asocijacije pružalaca usluga  – EASPD organizuju drugi Forum pružalaca usluga sa osobe sa invaliditetom.

Evropska asocijacija pružalaca usluga za osobe sa invaliditetom – EASPD je najveća evroska mreža ovog tipa koja podržava razvoj, razmenu iskustava i podizanje nivoa kompetencija i znanja u pružanju socijalnih usluga za osobe sa invaliditetom i okuplja preko 10.000 pružalaca usluga iz cele Evrope.

Prvi Forum pružalaca usluga za osobe sa invaliditetom u Republici Srbiji koji je održan decembra 2013. u Beogradu okupio je preko 80 predstavnika pružalaca socijalnih usluga iz više od 20 gradova/opština u Srbiji (Beograd, Subotica, Ivanjica, Kragujevac, Leskovac, Požarevac, Smederevo, Zrenjanin, Pančevo, Kruševac, Aleksandrovac, Majdanpek, Novi Sad, Kanjiža, Niš, Vranje i dr.) kao i kreatora politika u ovoj oblasti, zvaničnika sa centralnog i lokalnog nivoa, nevladinog sektora, medija i delegata EASPD-a.

I ove godine Forum ima za cilj da okupi veliki broj pružalaca usluga za osobe sa invaliditetom i zajedno sa stručnjacima iz EASPD-a i relevantnih nacionalnih institucija za oblast pružanja socijalnih usluga nastavi rad na poboljšanju ove značajne oblasti za kvalitet života osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji.

Za dodatne informacije i registraciju molimo vas da nas kontaktirate putem emaila: forum@cod.rs

Registracija je otvorena do 21.04.2015. a sve registracije koje ispunjavaju uslove za učešće dobiće obaveštenje 22.04.2015.

Radujemo se susretu i zajedničkom radu u Beogradu

 • Newsletter

 • Naši partneri

  Making it Work  

  EASPD  

   

  York University

   

   

   

   

   

 • Naši donatori

  AktionMensch  Handicap International

  EU  SIDA

  Austrian Development Cooperation

  FCO_BE_RS_BEG2_PS_BK[1]